Apis Mellifera, Raw Honey

Μενού

Υπο Κατασκευήν ©: Βασίλειος Καψής

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ

Παρακάτω θα κάνουμε μια προσπάθεια να ενημερώσουμε, τον αρχάριο μελισσοκόμο, και όχι μόνο, για τους χειρισμούς που χρειάζεται να γίνονται ανά μήνα και εποχή, αλλά και γενικά μέσα στο έτος, για να βρίσκονται στην καλλίτερη δυνατή κατάσταση τα μελισσάκια του, ώστε να παίρνει όσο γίνεται περισσότερο προϊόν απ' αυτά και όχι μόνο.

Ας ξεκινήσουμε με κάποιους όρους, ένα λεξιλόγιο, με τους οποίους συννενοούνται οι μελισσοκόμοι:

Λεξικό Μελισσοκομικών Εργασιών